top of page

Köpvillkor

REKLAMATION

Vi gör alltid en kvalitetskontroll av varan innan den lämnar vårt lager och skickas till kund. Skulle varan trots detta ändå vara trasig eller felaktig när den anländer ber vid dig att utan dröjsmål skicka ett klagomål till info@artispelisse.seVänligen inspektera varan omedelbart efter leverans. Det är kundens ansvar att noggrant kontrollera om det finns några synliga avvikelser på produkten. Reklamationer eller anmärkningar skickas till ARTISPELISSE via email senast 72 timmar efter det att varan nått kunden. Det är viktigt att reklamationen sker innan produkten använts. Efter installation accepteras inga reklamationer. Alla reklamationer skall godkännas av ARTISPELISSE. Kostnaden för returfrakten står kunden för och detta debiteras i efterhand. ARTISPELISSE golv kan variera i färg och detaljer som ett resultat av tillverkningen, vilket gör att varje sten är unik. Detta godkänns av kunden vid beställningen och kommer därför inte accepteras som en defekt eller orsak till reklamation. Vänligen läs produktinformationen. ARTISPELISSE säljer antika möbler och inredning i befintligt skick. Om inget annat anges i produktens beskrivning så är objekten i normalt begagnat skick för sin ålder. Ålders- och bruksslitage kan förekomma. 

AVBESTÄLLNING OCH ÖPPET KÖP

ARTISPELISSE säljer unika artiklar och vintagevaror. Därmed gäller inte öppet köp. Notera att specialbeställda varor ej kan avbeställas (tex golv och travertin). 

FELAKTIGA UPPGIFTER
Vi förbehåller oss rätten att i efterhand korrigera eventuella felaktiga uppgifter angående pris och leveranstid. Vi reserverar oss för eventuella fel i såväl produktinformation som pris och lagersaldo. Även efter genomfört köp och skickad orderbekräftelse förbehåller vi oss rätten att ändra pris och leveranstid vid eventuellt tryckfel. Om en produkt i ARTISPELISSES sortiment har utgått eller av annan anledning inte finns att tillgå, är ARTISPELISSE ej skyldig att tillhandahålla sådan produkt oaktat att kunden beställt densamma enligt ovan. När kunden har lagt en beställning kan ARTISPELISSE inte ändra i beställningen, utan returvillkoren gäller.

 

PRISER
Samtliga priser är angivna i svenska kronor (SEK), inklusive moms.

 

BETALNING
Betalning kan ske via banköverföring eller Swish.

FORCE MAJEURE
Vi förbehåller oss rätten att åberopa force majeure i sådana situationer där detta är tillämpbart.

VÅRA PRODUKTER
Vi strävar efter att återge färger och texturer på våra produkter så exakt som möjligt, men vi kan inte garantera att de bilder som visas i webbshoppen exakt återger verkligheten. Hur exempelvis färger återges beror bland annat på din dator, bildskärmens inställningar, med mera. Ofta använder vi också bilder från våra leverantörer och då har vi ingen möjlighet att påverka förutsättningarna vid fotograferingen. Vid frågor gällande behandling och underhåll av produkterna ber vi er att kontakta ARTISPELISSE på info@artispelisse.se.

 

SEKRETESS

Det svenska företaget, ARTISPELISSE, är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som du skickar till oss och ansvarar för dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). ARTISPELISSE lämnar inte ut personuppgifter till tredje part, bortsett från i de fall då det är en service gentemot kunden (såsom att arrangera leverans av order till kunden).

ARTISPELLIS AB                   

Org.nr.  559252 - 9845                 

Birger Svenssons väg 16E, 43240 VARBERG

bottom of page